додому Новини Капітальний ремонт доріг: де у Черкасах буде новенький асфальт

Капітальний ремонт доріг: де у Черкасах буде новенький асфальт

0

Нині капітальний ремонт доріг Черкасах триває по вулицях Героїв Дніпра, Смілянській, Благовісній та планують на Мендєлєєва та Оборонній, повідомляє "ІнфоМІСТ".

"Зараз капітальний ремонт триває по вулиці Героїв Дніпра. Там складна ділянка дороги, бо фактично дорога, зливова каналізація, тротуар і велодоріжка будуються з початку. Перший етап – від вулиці Жужоми до Богдана Хмельницького. Другий – від Богдана Хмельницького до Сержанта Смірнова. У цьому році у нас не має достатньої кількості коштів, але я маю надію, що цю дорогу ми таки завершимо до нового року", – сказав Анатолій Бондаренко.

Капремонт також триває на вулиці Смілянській. Нині там перекладається бордюр. Протягом тижня розпочнеться фрезерування, укладка зливової каналізації та повний капітальний ремонт асфальтного покриття.

Вулиця Благовісна також повністю на капітальному ремонті– Учора у нас відбувся тендер на продовження капремонту вулиці Мендєлєєва до мікрорайону "Луначарського". Протягом 10 днів буде визначено переможця, ми підписуємо угоду, платимо аванс і в цьому році ми завершимо ремонт цієї вулиці і зробимо розвантаження транспорту біля обласної лікарні. Пройшов тендер на вулицю Оборонну. Перший етап – це облаштування зливової каналізації, освітлення. Другий – асфальтування", – зазначив мер.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на дорогах Черкащини почервоніли "зебри".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version