додому Новини Кабмін позбавив чиновників частини пільг і надбавок

Кабмін позбавив чиновників частини пільг і надбавок

0

Кабінет міністрів України скасував надбавки чиновникам "за сумлінну працю та безперервний стаж", а також пільги для колишніх високопоставлених чиновників і членів їхніх сімей. Про це повідомляє "Обозреватель".

– Ухвалено постанову Кабінету міністрів про позбавлення одноразових і систематичних виплат чиновникам за так звану сумлінну роботу, безперервний стаж роботи. Ми позбавили величезну армію колишніх бюрократів надбавок, за рахунок яких їхні пенсії досягали істотно вищих показників, ніж у простих українців. Тепер цих надбавок немає, – заявив міністр Кабміну Остап Семерак.

За словами міністра, постанова набуде чинності 9 липня.

– Кабінет міністрів ухвалив рішення щодо позбавлення пільг колишніх чиновників. Ми скасували серію постанов колишніх урядів і рекомендували парламенту скасувати постанови, які стосуються колишніх високопоставлених чиновників, а також їхніх сімей, які мають право на безкоштовне медичне, санаторно-курортне лікування, а також позбавлення пільг, що стосуються транспортного забезпечення, і їхнього грошового утримання, – заявив Семерак.

За словами міністра Кабміну, позиція уряду полягає в тому, що бюджет України не повинен мати "колишніх, нинішніх і навіть майбутніх чиновників".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version