додому Новини Черкащина Ймовірному винуватцю смертельної ДТП в Черкасах оголосили про підозру

Ймовірному винуватцю смертельної ДТП в Черкасах оголосили про підозру

0

38-річному жителю Харкова, який за кермом "BMW" спричинив смертельну ДТП в Черкасах, вручили підозру. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Із власних джерел сайту vikka.ua відомо, що мова йде про жителя Харкова Миколу Захаренка 1980 року народження.

Нагадаємо, "BMW" на швидкості в’їхав у "Фіат", який відкинуло на молоду жінку з дитиною. Вони в цей час переходили дорогу по пішохідному переходу. Після ДТП горе-водій перебрався на пасажирське сидіння й намагався видати себе за пасажира. Внаслідок аварії загинула молода мама і її 4-річний син.

На цей час тривають першочергові слідчі та процесуальні дії. Наразі на підставі зібраних у провадженні доказів харків'янину повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), та вживаються заходи щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: за вчинене винній особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у жахливій ДТП із вантажівкою на Черкащині загинув чоловік.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version