додому Новини Із Черкас Нацгвардійцям на передову відправили позашляховик (ФОТО)

Із Черкас Нацгвардійцям на передову відправили позашляховик (ФОТО)

0

Сьогодні біля Будинку рад відбулася передача автомобіля MITSUBISHI Pajero та необхідних речей в зону АТО бійцям Національної Гвардії 6-го батальйону І-го взводу роти спецпризначення. Машину пригнали із-за кордону, відремонтували і пофарбували.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської обласної ради.

Таку допомогу військові отримали завдяки небайдужим черкащанам та підтримці керівника благодійного фонду "Фонд допомоги АТО", депутата обласної ради Олександра Олійника, європейської волонтерської організації "BLUE/YELLOW" та громадської організації "Наш батальйон".

За словами представника громадської організації "Наш батальйон" Костянтина Бевзенка, автомобіль буде виконувати важливі завдання на передовій.

"Також сьогодні ми передаємо для потреб військових харчі, накладки для зламаних кінцівок, медичні ноші, балаклави, тактичні рукавиці, приціли, ліхтарі та інші потрібні речі, – повідомив Бевзенко. – Зараз збирати допомогу для армії стало набагато складніше. Люди вже вичерпали свої матеріальні ресурси, стали біднішими і втомилися від війни", – поскаржився волонтер.

Та військові і надалі потребують підтримки, зауважив представник батальйону Нацгвардії Юрій Потапенко.

"Таким подарункам ми радіємо, як діти. Адже завдання доводиться виконувати складні, а технічне забезпечення не завжди на високому рівні. Тому ми дуже вдячні волонтерам за підтримку", – наголосив військовий.

Всі фото Віктора Надточія

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version