додому Новини Черкащина Інтерсіті “Черкаси – Київ” змінив графік руху та сам потяг

Інтерсіті “Черкаси – Київ” змінив графік руху та сам потяг

4

Потяг інтерсіті “Черкаси – Київ” відтепер курсує за новим графіком та «новим» потягом. З 8 червня поїзд їздитиме до столиці і у зворотному напрямку шість днів на тиждень. Проте час у дорозі збільшився на одну годину. Про це повідомляється на сайті “Укрзалізниці”.

До столиці поїзд №729 “Черкаси – Київ” курсуватиме щодня, крім середи. Відправлятиметься на годину раніше о 05:35, прибуватиме о 09:59

У зворотному напрямку потяг №730 “Київ – Черкаси” буде їздити щоденно, крім вівторка. Відпрвлятиметься потяг о 17:43, прибуватиме на годину пізніше о 21:54. Час у дорозі 4 години 24 хвилини.

Окрім часу, змінили і потяг. До вересня курсуватиме звичайний потяг, який переробили під інтерсіті

Ціни на квитки стартують від 110 гривень для сидячих місць другого класу. Першого класу в цьому потязі не передбачено.

4 КОМЕНТАРІ

  1. Потяг з Києва до Черкас і в зворотньому напрямку-це добре, але 4години на те, щоб подолати відстань у 200 км-це … І причому повний. За таких умов це має бути не потяг інтерсіті, а звичайна електричка. Ну і ціна має бути відповідна.

  2. Це просто жахіття, він точно не може носити назву “Інтерсіті”. Їхали 15 червня, не могли повірити, що це цей рейс, утомливо, довго, душно,жахливо. Дякуючи провідникам УЗ,терпіли ці незручності, видно, що люди стараються, добросовісно виконують роботу. Їм велика дякую, а самій УЗ ганьба, будемо шукати альтернативу і більше не сідати в цей потяг.

  3. Довелося їхати ним 13 червня. Повне розчарування і шок. В дорозі довго, кондиціонування немає.Ще й туалет не працював якийсь час. Потім зробили. В оплату проїзду входив напій. Поки не витребуєш, самі не згадають.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version