додому Новини Гройсман пропонує придивитися до роботи керівників поліції: згадали й про Черкащину

Гройсман пропонує придивитися до роботи керівників поліції: згадали й про Черкащину

0

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запропонував звільнити трьох керівників управлінь Національної поліції, які покажуть найгірші результати роботи протягом першого півріччя цього року, передає "112 Україна".

"За результатами першого півріччя потрібно ставити питання щодо кадрів. Ми збільшили зарплати і фінансування матеріально-технічного забезпечення. У вас є повна підтримка. Люди хочуть відчувати себе в безпеці на вулиці, вдома, на дорогах. Це забезпечити на місцях можете тільки ви. За результатами першого півріччя прошу скласти рейтинг областей і керівникам тих трьох управлінь, які будуть внизу, потиснути руки і попрощатися", – сказав Гройсман.

При цьому голова Національної поліції України Сергій Князєв під час своєї доповіді повідомив, що складна оперативна обстановка і надалі спостерігається на територіях Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Одеської, Харківської, Черкаської областей, Києві та Київській області.

Разом з тим, низький рівень викриття підрозділами карного розшуку організованих злочинних груп, перш за все, в Дніпропетровській, Львівській, Чернігівській, Чернівецькій областях.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин звинувачує патрульних у неетичному ставленні до нього.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version