додому Новини Гриценко: Путін веде справжню війну за знищення України

Гриценко: Путін веде справжню війну за знищення України

0

Народний депутат України, уродженець Звенигородщини Анатолій Гриценко наголошує, що на Сході України йде справжня війна Путіна за знищення України. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, коментуючи трагедію, яка сталася в Луганському аеропорту, інформує прес-служба депутата.

Як відомо, 14 червня вночі при заході на посадку в аеропорт Луганськ терористи двома ракетами з ПЗРК на висоті близько 700 метрів підбили важкий військово-транспортний літак Іл-76 українських Збройних Сил. Загинули 49 військовослужбовців: 9 членів екіпажу з Мелітопольськоі авіаційноі транспортноі бригади і 40 десантників з 25 окремоі Дніпропетровськоі повітряно-десантноі бригади. 

"Ще один, на жаль, надто тяжкий і трагічний, урок тим в Україні і світі, хто все ще намагається якось умиротворити й задобрити Путіна-агресора переговорами і не хоче усвідомити, що на Сході країни йде не боротьба місцевого населення за децентралізацію – починаючи з окупації Криму, це справжня війна Путіна за знищення України!", – переконаний Гриценко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version