додому Новини Гриценко підтверджує існування "ширки ПРіБЮТ"

Гриценко підтверджує існування "ширки ПРіБЮТ"

0

Народний депутат родом зі Звенигородщини, кандидат у Президенти України Анатолій Гриценко підтверджує існування домовленостей між лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко та колишнім лідером Партії регіонів Віктором Януковичем у 2009 році.

Про це Гриценко написав у Facebook.

Допис він зробив після того, як на сайті "Української правди" з'явилося резонансне розслідування Сергія Лещенка "ШиркаГейт. Як Тимошенко і Янукович збиралися правити разом".

"Коментар мій буде стислим.

Перше – для когось ця "ширка ПРіБЮТ" стала новиною зараз, не для мене; знав і голосно говорив про це відкрито тоді, у 2009 році.

Друге – може, тепер більше з Вас зрозуміють мою позицію, власне, як і позицію сотень тисяч інших "противсіхів", які у другому турі не проголосували ні за Януковича, ні за Тимошенко.

Третє – якщо хтось думає, що ота "ширка" зараз не актуальна, то він помиляється, і про небезпеку такого зговору я також уже не раз попереджав Вас, вже в ході нинішньої президентської кампанії. Як і тоді, за солодкою фразеологією "єднання країни" насправді намагатимуться законсервувати й зберегти при владі нинішній бізнесово-політичний клас і затвердити розподіл фінансових потоків", – прокоментував Анатолій Гриценко.

Що думають черкаські політики про існування домовленостей між Тимошенко та Януковичем, читайте згодом на сайті vikka.ua.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version