додому Новини Гриценко анонсує "аморальні ігрища" Турчинова

Гриценко анонсує "аморальні ігрища" Турчинова

0

Народний депутат родом зі Звенигородищини Анатолій Гриценко обурений, що на сьогошнішню сесію Верховної Ради не внесений законопроект 2124, який збільшує соціальну допомогу родинам загиблих військових. Про це він написав у Facebook.

Таку ситуацію Гриценко називає "аморальними ігрищами Верховного головнокомандувача Турчинова, за сумісництвом спікера і пастора".

За словами нардепа, Рада ухвалила рішення 6 травня підготувати його до другого читання за скороченою процедурою.

"Попри готовність до розгляду в другому читанні та навіть включення до порядку денного ще минулого четверга, 15 травня. Попри одноголосну підтримку проекту профільним Комітетом з нацбезпеки і оборони. Найголовніше – попри загибель військових майже щодня! Проект із порядку денного вилучено…" – констатує Анатолій Гриценко.

"Хотів би помилитися, але виглядає так, що проект 2124 гальмують навмисно лише тому, що під ним стоїть мій підпис. Якщо так, то забудьте про моє авторство – про родини загиблих військових подбайте, пане Верховний головнокомандувач! Це ж за Вашими наказами вони йдуть у бій, отримують поранення і гинуть! Ви ж іще й пастор врешті-решт, повинні ж мати хоча би якесь милосердя?!" – обурюється нардеп.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version