додому Новини Гравець "Черкаських Мавп" продовжить навчання у Канзасі

Гравець "Черкаських Мавп" продовжить навчання у Канзасі

0

Найзірковіший вихованець "Черкаських Мавп" – Святослав Михайлюк – продовжить свою кар’єру в NCAA. Баскетболіст дав згоду University of Kansas.

Американський університет традиційно входить у когорту лідерів студентського чемпіонату, а в 2008-му був чемпіоном NCAA. Канзас традиційно готує сильні кадри для НБА.

Святослав приголомшив Kansas своїми досягненнями та технікою. В Америці члена баскетбольної сім’ї "Черкаських Мавп" зараз називають найталановитішим європейським молодим гравцем з часів цього неофіційного звання Ріккі Рубіо. Святослава у своєму складі хотіли бачити більшість клубів NCAA та топові європейські команди, однак батьки та сам Святослав вибрали заокеанський варіант продовження кар’єри, який є черговим етапом до заповітної мрії Михайлюка – грати в НБА.

Особливо вразив менеджерів молодий талант своїм нещодавнім виступом на Nike Hoops Summit, де гравець був наймолодшим у складі обох команд.

Окрім того, Михайлюк вже встиг блискуче виступити на двох кадетських Євробаскетах та стати гравцем основи "Черкаських Мавп" у минулорічній Суперлізі. На останньому кадетському Євробаскеті (U-16), який пройшов минулим літом у Києві, Святослав став другим за результативністю гравцем. У середньому за гру Михайлюк здобував 25.2 очок, це дозволило лідеру української команди потрапити до символічної збірної Євробаскету.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version