додому Новини Гравці "Черкаських Мавп" показали свої шкільні фото

Гравці "Черкаських Мавп" показали свої шкільні фото

0

1 вересня – особливий день для "Черкаських Мавп". Основна команда – це лише вершина айсберга структури клубу. Більшість вихованців баскетбольної школи "Черкаських Мавп" саме шкільного віку і для них у цей день відлунав перший дзвоник, повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

А от для гравців основної команди "Черкаських Мавп" школа – це вже виключно теплі спогади. Гравці показують світлини, де вони зняті у свої шкільні роки.

Форвард черкащан Андрій Кальніченко свої шкільні роки провів у рідних Бендерах. Вже пізніше з Придністров’я він перебрався до баскетбольної школи "Хіміка".

Ще один потенційний лідер "Черкаських Мавп" найближчого сезону Олександр Сізов фактично не змінився з часів першого знайомства зі шкільною лавою. Граніт науки Сізов гриз у рідному Харкові, де і почав займатися баскетболом.

А ось це тріо важко не впізнати. Дванадцятирічні Максим Мірошниченко, Олександр Кобець та Андрій Шаламов. Разом у команді "Черкаські Мавпи" Мірошниченко та Кобець почали виступати у 2009-му. Шаламов приєднався пізніше. Перші два у Черкасах навчалися в ЗОШ№34.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вихованець "Черкаських Мавп" виступатиме у Тунісі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version