додому Новини Голова ОДА – про скандал на ринку на Пастерівській: "Іде маніпуляція" (ВІДЕО)

Голова ОДА – про скандал на ринку на Пастерівській: "Іде маніпуляція" (ВІДЕО)

0

На ринку, що на Пастерівській, переживають нову хвилю утисків. Підприємці твердять: за останні півтора тижня їхню роботу намагалися зірвати і комунальники, і державтоінспектори, йдеться в сюжеті "ВІККА-НОВИН".

– Була запущена дезінформація, що ринок закривається. Багато людей розгубилися – менше стало в нас покупців. Здебільшого це жителі нашого району. Ми тут багатьох навіть знаємо, – каже приватний підприємець Вікторія Макушина.

Це було ще в лютому. А останні два тижні ще гірше, розповідає директор ринку. Усе, каже, почалося із закриття тутешньої лабораторії.

– Після цього 11 та 12 квітня приїхали працівники "ЧЕЛУАШ". Потім 12 числа пригнали свою машину, 2 машини працівників ДАІ. І хотіли розкопати посередині ринку яму, – скаржиться директор ринку на Пастерівській Олександр Островський.

У всіх своїх бідах підприємці звинувачують свого головного конкурента – ринок "Фермерський". Йому закидають нечесну конкуренцію. Серед власників "Фермерського" до свого призначення на посаду голови обладміністрації був Юрій Ткаченко. Усі звинувачення торговців посадовець спростовує.

– Немає ніякого тиску. Іде маніпуляція у цьому плані, – запевняє голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

Підприємці з високопосадовцем уже з’ясовували стосунки віч-на-віч. Та марно. Тепер розсудити їх пропонують громаді. Юрій Ткаченко ініціював створення спеціальної комісії.

– Хай громадськість сама дасть відповідь. У комітеті є такі організації, як люстраційний комітет, Самооборона, "Правий сектор", журналісти. Тобто всі охочі можуть взяти там участь, – говорить Ткаченко.

Окрім активістів, у комісії будуть також рятувальники, працівники санстанції та екологи. Того вимагають норми. Відповідатиме за роботу цієї комісії міськвиконком. От тільки коли вона розпочне свою роботу – сторони конфлікту не знають.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version