додому Новини Голова Черкаської ОДА повідомив, з ким не дружитиме у Facebook

Голова Черкаської ОДА повідомив, з ким не дружитиме у Facebook

0

Учора голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко зареєструвався у соціальній мережі Facebook. Напередодні він розповів журналістам, що спілкуватиметься із черкащанами з неї особисто, через завантаженість на роботі он-лайн буватиме здебільшого ввечері.

“Увечері на “Фейсбуці” побачив таку ж чергу, як у приймальні зранку :). Додав водночас сотню людей у друзі – майже всіх, хто надіслав мені запит протягом доби. Не додавав лише тих, у кого явно не справжні дані вказано, бо ніколи не вітаю тих, хто приховує своє ім’я й обличчя. Не варто шукати якоїсь “системи” у моєму додаванні друзів”, – поділився своїми враженнями Ткаченко у соціальній мережі.

“По-перше, у переліку моїх друзів тепер всі журналісти, незалежно від політичних уподобань – на щастя, у Черкасах немає ЗМІ, які підтримували б сепаратизм і російську агресію, бо таких точно не додав би. По-друге, додав і усіх політичних діячів, які надіслали запит – серед них, як я знаю, є і затяті конкуренти… Хоча і не маю ілюзій, що вони здружаться завдяки моїй сторінці у “Фейсбуці”, проте вважаю, що оскільки всі ми живемо на Черкащині і в Україні, то найвища мета у нас – одна. Принаймні, хотілося б у це вірити”, – резюмував Юрій Олегович.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version