додому Новини Голова Черкаської ОДА назвав причини черг на виборчих дільницях

Голова Черкаської ОДА назвав причини черг на виборчих дільницях

0

Великі черги на виборчих дільницях виникали через зменшену кількість працівників ДВК. Крім цього, кількість охочих взяти участь у виборах була більшою, ніж у попередні роки виборів. на цьому наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко під час ефіру на "Громадському телебаченні: Черкаси".

Обласний очільник зізнався, що попри те, що вибори проходили демократично та без суттєвих порушень, голосувати все ж було незручно – у приміщеннях була страшенна задуха, великі черги та відсутність води.

– Поки стояв за бюлетенями для голосування, потелефонував Віктору Білоусову і попросив організувати підвіз питної води на дільницю. Багато людей, особливо похилого віку потерпали від спраги, – пригадав Ткаченко.

Причину великих черг голова ОДА вбачає у зменшеній кількості членів ТВК через суттєву економію на цьогорічних виборах. Попри це, навантаження на працівників черкаських дільниць у зв’язку із виборами мера та депутатів місцевих рад у Черкасах було велике. Юрій Олегович також підкреслив високу явку виборців, яка була більша, ніж на виборах 2010 року.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version