додому Новини Геращенко похвалила Ткаченка та розповіла про "кумедні" знайомства в АТО

Геращенко похвалила Ткаченка та розповіла про "кумедні" знайомства в АТО

0

Народний депутат Ірина Геращенко заявила, що черкаський голова облдержадміністрації чи не єдиний український політик, який регулярно буває в зоні АТО. Про це вона розповіла під час прес-конференції в Черкасах.

"Ми сьогодні з ним йдемо, а за нами біжить військовий та каже: "Ой, ви мене не пам’ятаєте? Ми ж з вами на Карачуні бачились. Там був і голова ОДА". Ну це ж приємно", – говорить вона.

Читайте:        Порошенко похвалив Черкащину через мобілізацію

Народна депутатка розповіла, що у наших бійців хороше почуття гумору та переповіла про дивну зустріч і кумедне знайомство зі ще одним військовим.

"А ще трапився один смішний випадок. Біжить за нами з паличкою хлопець, кульгає та каже: "Іра, ви мене пам’ятаєте?". Я кажу: "Ну звісно ж". "Я ж бачу, що ні. Ви були у Сватовому. Туди зараз перевезли польовий госпіталь". А ми перший раз були в цьому госпіталі під Щастям і там почалися обстріли. Я тоді сиділа в підвалі, було страшно. Тоді цей госпіталь вдалося евакуювати. А потім його перевезли в Сватово. А він каже: "Ви що не пам’ятаєте. Ви зайшли в операційну, а я тоді лежав і мені якраз робили укол". На що я розсміялась: "Напевно це було до біса гарно, але ваше обличчя ще приголомшливіше та добріше", – з посмішкою пригадала нардеп.

За її словами, такі зустрічі – не випадкові. І ставлення серед військових до владців неоднозначне. Тому важливо, коли ти заходиш у колектив бійців, щоб там був хтось, хто тебе бачив. Тоді зовсім інший настрій та інша обстановка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version