додому Новини Геращенко і Бродський "засвітилися" на концерті Вакарчука (ФОТО)

Геращенко і Бродський "засвітилися" на концерті Вакарчука (ФОТО)

0

"ТаблоID" опублікував світлини із благодійного концерту Святослава Вакарчука, що відбувся учора.

В об’єктиви фотокамер журналістів потрапили екс-голова Держпідприємництва, київський соратник міського голови Черкас Сергія Одарича Михайло Бродський, а також народна депутатка від "УДАРу" родом із Черкащини Ірина Геращенко.

На прес-конференції, що передувала музичній події, Святослав Вакарчук повідомив, що завдяки акції вдалося зібрати близько 10-ти мільйонів гривень, майже 8 з яких склав прибуток з продажу квитків на концерт. Єдиними гостями концерту, яким квитки дісталися безкоштовно, стали кілька учасників АТО. Всі інші, за словами Святослава, зокрема, його родина та друзі, заплатили за квитки.

Михайло Бродський прийшов на захід із дружиною. У коментарі "ТаблоID" політик зізнався, що віддав за два квитки на концерт 30 тисяч гривень.

"У нас зі Святославом особисті дружні стосунки з 2004-го року, ще з того Майдану. Він звернувся до мене із запитанням, чи хочу я квитки і я сказав так", – сказав політик.

Бродський у залі спілкувався з пораненими бійцями АТО, яких на концерт запросив Вакарчук.

"Я сам колись служив в армії, я рік пролежав у госпіталі, я інвалід радянської армії. І в мене нога, дякувати Богу, своя, але із залізом. Мені ця тема абсолютно близька, я розумію цих хлопців… Я і сам допомагаю, але роблю це мовчки", – розповів Бродський.

Натомість народна депутатка Ірина Геращенко прийшла на концерт із чоловіком і донькою. Вона не сказала, скільки коштували їхні квитки, мовляв, їх під подушку поклав Святий Миколай. Говорячи це, Ірина багатозначно подивилася на чоловіка, а той посміхнувся.

"Це дуже гарна нагода допомогти запорізькому госпіталю… Я бувала там тричі. Він дуже потребує допомоги… Тому ця ініціатива Славка несе не лише культурологічну, гуманітарну місію, а дійсно дуже важлива соціальна місія", – розхвалила Вакарчука Геращенко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version