додому Новини Форвард "Черкаських Мавп": Я знав, що на мене розраховують в Черкасах

Форвард "Черкаських Мавп": Я знав, що на мене розраховують в Черкасах

0

Форвард баскетбольного клубу "Черкаські Мавпи" Андрій Кальніченко розповів, чому повернувся в Україну та якою бачить оновлену команду.

Після дворічного контракту із румунським "Клужем" один із символів черкаського клубу вирішив повернутися в Черкаси.

"Коли у мене випала можливість обирати: чи ще один сезон у статусі легіонера, чи повернення додому, я вибрав другий варіант. Протягом сезону я знав, що на мене розраховують у Черкасах, я радий бути знову тут. До речі, "Черкаським Мавпам" я дійсно зобов’язаний. Коли я сюди вперше переходив у 25 років, у мене був сезон у Южному з обмеженим ігровим часом. У мене тут повірили і в мене все вийшло", – говорить він.

У команді з легіонерами, такими як відомий Кіндел Дайкс, Кальніченко виграв Кубок Румунії. Хоч і не змогли виграти чемпіонат, та Кубок став першим у кар’єрі черкаського баскетболіста.

"З іншими командами ми вигравали якість турніри, але не національний кубок. Це досягнення", – каже спортсмен.

У Черкасах Кальніченко утретє розпочав підготовчий цикл до сезону.

"Традиційно перші тренування проходять у нас в парку та на піску. Після відпустки, звісно, непросто перебудуватися, але втягуючий тиждень ми пройшли вдало. Зуміли познайомитися з тими, кого не знали", – зазначає він.

Тренер "Мавп" Максим Міхельсон вже поставив головне завдання перед командою – виграти медалі чемпіонату. Разом з ним на успішну гру сподівається і Андрій Кальніченко. Він переконаний: черкащани виправдають свій потенціал вже у найближчому сезоні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" провели "Маніфест Вулиці-2016".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version