додому Новини Форвард "Черкаських Мавп" продовжить кар'єру в Румунії

Форвард "Черкаських Мавп" продовжить кар'єру в Румунії

0

Гравець "Черкаських Мавп" Андрій Кальніченко продовжить свою кар’єру в Румунії. Це підтвердив сам форвард. Угода з місцевим "Клуж-Напока" розрахована на два сезони. У минулому чемпіонаті новий клуб Кальніченка посів третє місце регулярки, але у плей-оф зупинився на стадії чвертьфіналу.

Як повідомляє сайт "Черкаських Мавп", Андрій у цій команді має закрити проблемну позицію третього номера. "Клуж" у наступному сезоні виступатиме у Єврочелленджі. За словами форварда, виступ у Євротурнірі був одним з пріоритетних моментів у подальшому працевлаштуванні.

"У мене було кілька варіантів: закордонні та українські клуби. Станом на цю хвилину мене все задовольняє в умовах. Хотів себе спробувати закордоном, тим більше, що ця команда виступатиме у Єврокубках, для мене це теж був дуже важливий момент. Щодо румунського паспорта, поки це питання не дуже актуальне, не знаю, чому на нього так звертають увагу, нічого сказати зараз не можу", – зазначив Кальніченко.

Андрій Кальніченко провів у складі "Черкаських Мавп" два сезони. У минулорічній Суперлізі він здобував 14 очок та 6.1 підбирання. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version