додому Новини Фінінспектори Черкащини виявили порушення у роботі Смілянської міськради

Фінінспектори Черкащини виявили порушення у роботі Смілянської міськради

0

Фінінспектори Черкащини виявили порушення у роботі Смілянської міськради на загальну суму понад 310,8 тис. грн. Про це повідомили у прес-службі Державної фінансової інспекції в Черкаській області.

Зокрема, перевірялося дотримання вимог законодавства при наданні щомісячної адресної допомоги особам, тимчасово переміщеним з окупованих територій та районів проведення АТО, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг. Було встановлено факти подання внутрішньо переміщеними особами недостовірної інформації та не повідомлення про зміну обставин, що впливають на призначення грошової допомоги. Це й призвело до зайвого призначення та виплати адресної допомоги за рахунок коштів державного бюджету на загальну суму більше 300 тис. грн.

На адресу управління праці направлено вимоги щодо усунення виявлених порушень. Також про результати ревізії проінформовано обласну прокуратуру, обласне СБУ та Смілянську міську раду. Матеріали ревізії передано до управління захисту економіки Національної поліції України. Там відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 КК України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Смілі священик побудував підпільний нафтопереробний завод.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version