додому Новини Фельдшеру з Черкащини потрібна допомога

Фельдшеру з Черкащини потрібна допомога

0

Прохання про врятування батька – Михайла Антонюка – від тяжкої недуги написала на своїй сторінці у соцмережі "ВКонтакте" донька Ольга Приймак.

Михайло Антонюк – фельдшер, який усе життя пропрацював на "швидкій допомозі", рятуючи інших. У Монастирищі та районі його знають як людину, котра завжди відгукнеться на прохання про допомогу.

Але доля приготувала чоловікові страшне випробування – рак. Діагноз – високодиференційована аденокарцинома прямої кишки з одиничною метастазою в печінці.

Проте прогнози лікарів такі, що при правильному лікуванні можливо стабілізувати і значно продовжити життя чоловіка. Але для цього слід провести довготривале та виснажливе лікування хіміотерапією, радіоопроміненням із подальшими операціями.

"На жаль, наша родина не в змозі самостійно осилити фінансово таке лікування. Лише один сеанс хіміотерапії коштує близько 11 000 грн, а їх потрібно більше шести. Окрім цього попереду дві складні операції, кожна з яких коштуватиме більше 30 000 грн. Отже, на лікування загалом потрібно більше 120 000 грн", – написала Ольга Приймак.

Родина буде вдячна за будь-яку посильну допомогу.

Номер картки ПриватБанку батька:

5168 7420 2328 8305 Антонюк Михайло Кирилович

Номер картки ПриватБанку доньки:

4731 2127 0067 3402 Приймак Ольга Михайлівна

Як повідомляв сайт vikka.ua, майже півмільйона гривень зібрали черкащани для порятунку священика та унікальної волонтерки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version