додому Новини Експерт у Черкасах розповів, чому нардепи залишаться недоторканними

Експерт у Черкасах розповів, чому нардепи залишаться недоторканними

0

Торік Закон про зняття недоторканності з народних обранців був на розгляді у Верховній Раді. Чому процес досі не зрушив з місця, пояснив на прес-конференції у Черкасах експерт з публічного права, голова правління Центру політико-правових реформ Ігор Коліушко.

"Сталося так, як ми і прогнозували. Наразі до цього закону взагалі ніхто не збирається повертатися, тому що він із самого початку був неякісно написаний. Замість того, щоб відповідно до європейських стандартів парламентаризму звузити обсяг депутатського імунітету, цей законопроект повністю скасовував його. І одразу експерти виступили з критикою і сказали, що у разі його ухвалення Україна втрачає в європейському сенсі парламентаризм", – зазначає голова правління Центру політико-правових реформ.

Експерт зауважує, що за цей закон із самого початку взялися із популістичних мотивів, а тому і отримали такий результат.

"Фактично це був популістський інтерес показати, що вони роблять багато усього. Насправді вони зробили це так, щоб врешті-решт із цього нічого не вийшло і все залишилося так, як і було", – підсумовує ігор Коліушко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський нардеп торік заробив на півтора мільйона більше.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version