додому Новини Черкащина Ексмер отримав на Черкащині посаду: тепер займатиметься теплом

Ексмер отримав на Черкащині посаду: тепер займатиметься теплом

0
Дмитро Воронов - на фото праворуч

Ексмер нині окупованого міста Олешки на Херсонщині Дмитро Воронов очолив комунальне підприємство “Райтеплоенергія” в місті Золотоноша, що на Черкащині. Про це йдеться в матеріалі сайту «Мост».

Дмитро Воронов – на фото праворуч

Відомо, що КП він очолив на початку червня. Як зазначається на сайті підприємства, головним завданням нового директора – є вчасна та якісна підготовка до опалювального сезону 2024/2025 та підвищення загальної ефективності роботи підприємства.

У минулому Дмитро Воронов був приватним підприємцем.

З 2008 року був головним редактором інтернет-спільнот “Олешшя Online” та “Херсон Online”. Воронов був міським головою Олешок з 2015 по 2020 рік.

У 2020 році він знову балотувався на посаду міського голови, проте програв скандальному Євгену Рищуку.

Крім цього, Дмитро Воронов опублікував на сайті НАЗК декларацію кандидата на посаду. Згідно з цим документом, увесь минулий рік Дмитро Воронов ніде не працював, а разом з дружиною і двома неповнолітніми дітьми жив лише на соціальні виплати. Їх розмір склав близько 180 тисяч гривень.

Також зазначається, що колишній міський голова тимчасово окупованих Олешок і його сім’я безкоштовно живуть у будинку матері Дмитра Воронова. При цьому на початку 2023-го жінка Дмитра Воронова придбала позашляховик Nissan X-Trail 2011 року випуску. Розслідувачі зазначили, що залежно від комплектації на профільних сайтах його вартість варіюється від 10,5 до 13,5 тисяч доларів США.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version