додому Новини Екс-мер Черкас розповів, чому комунальники були не готові до снігопадів

Екс-мер Черкас розповів, чому комунальники були не готові до снігопадів

0

Комунальне підприємство "ЧЕЛУАШ" наразі не готове до нормального прибирання доріг міста в зимовий час. Таку думку висловив колишній міський голова Черкас Сергій Одарич в ефірі телеканалу "ВІККА".
 
"Ніколи комунальні підприємства не будуть ефективнішими за приватні компанії. Свого часу ми провели тендери на зимове прибирання доріг міста і протягом останніх трьох років у Черкасах не було проблем зі снігами. А цього року вирішили вгатити купу грошей, 7,5 млн грн, щоб купити дві машини для КП "ЧЕЛУАШ". Насправді ці 7 мільйонів – це ніщо, тому що для нормального утримання доріг необхідно близько 15 спеціалізованих автомобілів", – зауважив Сергій Одарич.
 
 
За його словами, перший мізерний снігопад показав, що комунальне підприємство просто не здатне це робити. Тому навіть малий сніг призвів до такої страшної ожеледиці.
 
"Дешевше замовити послугу. Зараз купили дві машини для комунального підприємства за кошти міського бюджету. По-перше, переплатили в два рази. Це машини старі, 1995 року випуску. Вони проїдуть трохи і зупиняться, і тоді знову доведеться витрачати кошти на їх капітальний ремонт", – наголосив він.
 
 
Як повідомляв сайт vikka.ua, снігопад у Черкасах приніс містянам і радість і клопіт.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version