додому Новини Екс-депутата Черкаської міськради звинувачують у корупції

Екс-депутата Черкаської міськради звинувачують у корупції

0

За матеріалами прокуратури було складено та направлено до суду протокол про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, стосовно колишнього начальника управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області, за сумісництвом депутата Черкаської міської ради. Про це повідомляють у Черкаській місцевій прокуратурі.

Колишній посадовець, будучи звільненим з посади начальника управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області, порушив вимоги ч. 2 ст. 52 Закону України "Про запобігання корупції", а саме, після набуття права власності на нерухоме майно, вартість якого перевищує 50 мінімальних заробітних плат, встановлених на 1 січня відповідного року, що є суттєвою зміною в майновому стані, у десятиденний строк з моменту придбання майна письмово не повідомив про це Національне агентство з питань запобігання корупції.

Наразі протокол про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, перебуває на розгляді в суді.

Зазначимо, що йдеться про депутата Черкаської міськради Михайла Бінусова. Раніше повідомлялося, що екс-чиновник міськради Віталій Дядченко подав на нього до суду, звинувативши у шахрайському заволодінні його нерухомістю – кількома магазинами, які входять до комплексу колишнього черкаського універмагу "Юність".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанина заочно засудили за тероризм.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version