додому Новини Екологи і поліція на Черкащині влаштували полювання на браконьєрів (ФОТО)

Екологи і поліція на Черкащині влаштували полювання на браконьєрів (ФОТО)

0

Екологи і поліція на Черкащині 31 березня влаштували полювання на браконьєрів берегами Роського іхтіологічного заказника місцевого значення в Канівському районі. Про це повідомив заступник начальника Державної екологічної інспекції у Черкаській області Олександр Позняков на своїй сторінці у Facebook.

Під час проведення рейду вилучено 4 штуки заборонених знарядь лову (павуки) розміром 3х3 та 6х6 метрів. Загальна площа полотна (сітки) склала близько 90 квадратних метрів.

"Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища складено на порушників 15 протоколів за статтею 91 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил охорони та використання територій та об’єктів природно-заповідного фонду", – зазначив Олександр Позняков.

Заступник начальника Державної екологічної інспекції просить всіх жителів Черкаської області, якщо вони стали свідками незаконного вилову риби на наших водоймах Черкащини, не бути в стороні та повідомляти правоохоронні та контролюючі органи екологічної інспекції, рибоохорони та поліції про випадки браконьєрства.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині з 1 квітня встановлюється "період тиші".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version