додому Новини Кримінал Директора приватного підприємства на Черкащині підозрюють у привласненні понад 1 млн грн

Директора приватного підприємства на Черкащині підозрюють у привласненні понад 1 млн грн

0
гроші

Повідомлено про підозру директору приватного підприємства на Черкащині за привласнення коштів міськради. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру службовій особі за фактами заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах та видачі неправдивих офіційних документів (ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України).

Слідством встановлено, що підозрюваний, обіймаючи посаду директора одного з приватних підприємств, заволодів коштами виконавчого комітету міської ради Черкащини, перевівши на користь свого підприємства понад 1 млн грн.

Посадовець уклав договір з виконавчим комітетом на виконання робіт з проектування, виробництва, монтажу, комплектації та введення в експлуатацію об’єкту. Усвідомлюючи, що гроші виділені на здійснення робіт є коштами місцевого бюджету, він затвердив акти виконаних робіт, знаючи, що до них внесено недостовірні дані про види виконаних робіт, які фактично не були виконані, а також із завищенням обсягів фактично виконаних будівельних робіт.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. У разі доведення вини правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version