додому Новини Черкаси Директор комунального підприємства у Черкасах заробляє більше, ніж голова ОВА Табурець

Директор комунального підприємства у Черкасах заробляє більше, ніж голова ОВА Табурець

1

Річна зарплата голови Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця дорівнює трохи більше 1 млн грн на рік, а зарплата Геннадія Шевченка, депутата Черкаської міської ради від партії “За майбутнє” та директор КП “Дирекція парків”, – 1 152 168 грн.

Колеги Геннадія Шевченка заробляють значно менше. Журналісти сайту vikka.ua  проаналізували декларації директорів подібних підприємств в Чернгігові та Тернополі. Так, директор КП «Центральний парк культури та відпочинку» Чернігівської міської ради задекларував 183 795 грн на рік, а директор  об’єднання парків культури й відпочинку м. Тернополя згідно з його декларації отримує на рік 434 193.

До речі, середня заробітна плата в КП «Дирекція парків» – 14 тис грн. Це з урахуванням податків.

Згідно з відповіддю на інформаційний запит порталу «OBOZ.UA» Геннадій Шевченко за 2023 рік премій і доплат не отримував, тобто за минулий рік йому нарахували виключно посадовий оклад.

Геннадій Шевченко отримав посаду директора КП «Дирекція парків» у серпні 2022 року. Тоді він розповів про свої перші кроки на посаді директора підприємства:

“Я добре знайомий із ситуацією на підприємстві. Ми проведемо службове розслідування, зробимо аудит, проведемо інвентаризацію і будемо працювати на результат”.

Нагадаємо, що у Черкасах директор КП «Черкасиводоканал» Іван Сухарьков, який також є депутатом міської ради, отримує заробітну плату більшу, ніж мер Києва Володимир Кличко.

Читайте також на сайті vikka.ua

 

 

 

 

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version