додому Новини Черкаси Директор «Черкаситеплокомуненерго» назвав три причини, через які опалювальний сезон у Черкасах почнеться...

Директор «Черкаситеплокомуненерго» назвав три причини, через які опалювальний сезон у Черкасах почнеться із затримками

0

Позиція керівників ОСББ, заборгованість населення  і тарифи – це, за словами директора КП «Черкаситеплокомуненерго» Павла Карася, основні причини, через які опалювальний сезон у Черкасах почнеться із затримками.

опалення тепло батарея“Діє мораторій на ріст тарифів. Тариф, який діяв на початку війни не покриває наших затрат, і це велика проблема. Ми з останніх сил зберігаємо рентабельність підприємства, але наші резерви закінчуються”,- розповів Павло Карась.

Друга проблема – це позиція керівників ОСББ. На сьогодні кожен третій будинок не пустив спеціалістів Теплокомуненерго в підвали, щоб запустити опалення.

“Ми не проти, щоб ви економили. Економити вам ніхто не забороняє. Нам треба 3-4 дні, щоб ми запустили систему і будинки прогрілася й надалі економте”, – заявив Павло Карас

І остання проблема – це заборгованість населення.  На сьогодні загальна сума боргів близько 180 млн грн. Цей борг склався роками й щороку він збільшився.

“ Ми просимо погасити борги як найшвидше, оскільки зараз борги нараховуються по старих цінах і, можливо, коли ціни перерахують платити доведеться на багато більше. Ми готові укласти договір по  реструктуризації боргу, ми завжди йдемо на зустріч споживачам.”- пояснив директор.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version