додому Новини Двоє спортсменів з Умані претендують на участь в Олімпіаді-2016

Двоє спортсменів з Умані претендують на участь в Олімпіаді-2016

0

Двоє метальників з Умані – Наталія Золотухіна та Андрій Мартинюк мають шанс потрапити на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро. Про це у Facebook пише голова Черкаського відділення НОК України Андрій Більда.

"В місті Умань існує унікальна для Черкащини школа метання молота, засновником якої є Заслужений тренер України Тихомиров Анатолій Михайлович. Його вихованці протягом багатьох років посідають високі місця на Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях. Найвищим досягненням є Олімпійська "бронза" Олександра Крикуна в Атланті-1996", – зазначає Андрій Більда.

За його словами, Наталія Золотухіна вже виконала "олімпійський" норматив і на 99% забезпечила потрапляння до Олімпійської збірної України. А Андрій Мартинюк є чинним чемпіоном України у метанні молота і має можливість виконати норматив для потрапляння на Олімпіаду на Чемпіонаті Європи, який відбудеться з 6 по12 липня у Нідерландах.

Обидва спортсмени потребують коштів на якісну підготовку до змагань, на придбання індивідуальної екіпіровки та спортивного харчування і фармакології. Черкаське відділення НОКУ планує проводити переговори з представниками влади та бізнесменами, аби ті надали спортсменам грошову підтримку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, зіркові баскетболісти країни у Черкасах готуються до чемпіонату Європи.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version