додому Новини Дворічному черкащанину на операцію в Польщі потрібні 30 тисяч євро

Дворічному черкащанину на операцію в Польщі потрібні 30 тисяч євро

0

Дворічний Володя Єлістратов із Черкас має двобічну хронічну сенсоневральну глухоту. Хлопчику негайно треба робити кохлеарну імплантацію, пише Gazeta.ua. Операцію можуть зробити в одній з клінік Польщі. На це необхідно близько 30 тис.євро. Для батьків хлопчика це непідйомна сума.

"Володя ріс здоровим хлопчиком. Після року ми помітили, що він перестав реагувати на своє ім'я і гавкіт собаки. Поїхали в обласний сурдологічний центр. Там поставили 4 ступінь глухоти і направили в інститут отоларингології Києва. Діагноз підтвердився. Ліве вухо глухе на 95%, а правим Володя взагалі не чув. Лікарі сказали, щоб дитина могла чути і говорити, треба робити кохлеарну імплантацію. Якщо ми це зробимо до 3 років, то через 9 місяців син зможе розмовляти і позбудеться поведінки глухої дитини", – розповідає мати Тетяна Альохіна.

У вересні 2015 року батьки стали на облік для проведення операції в Україні. Володя був 143 дитиною, яка потребує кохлеарної імплантації. Після нього черга збільшилася до 350 осіб. Торік держава грошей не виділила.

"У нас немає часу чекати, треба терміново збирати гроші та їхати в Польщу. Поки що робимо все, що в наших силах. Раз на тиждень возимо Володю в Київ на платні заняття з сурдовчителями. Після операції Володі треба буде продовжувати відвідувати ці уроки аж до першого класу. Тоді є шанс піти вчитися у звичайну школу. Самі ми такі гроші на операцію не зможемо зібрати. Просимо допомоги в небайдужих людей. Допоможіть, будь ласка, нашому сину позбутися глухоти і навчитися розмовляти, а не залишитися на все життя глухонімим", – просить Тетяна.

Реквізити для допомоги:

картка ПриватБанку – 4149 4978 5064 3109 (отримувач – Альохіна Тетяна Олександрівна, мама хлопчика). Її контакти: (050) 130 56 16, (097) 736 02 30.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 4-річна дівчинка з Черкащини потребує термінової допомоги.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version