додому Новини Черкащина Дублери "Черкаських Мавп" поступилися лідерам турнірки

Дублери "Черкаських Мавп" поступилися лідерам турнірки

0

"Черкаські Мавпи-2" зіграли непрості два матчі у рамках Вищої ліги. У Рівному підопічні Едуарда Скрипця зустрічалися із лідером групи, командою "Рівне-ОШВСМ". Незважаючи на різну турнірну ситуацію між обома командами, черкаські баскетболісти нав’язали серйозну боротьбу суперникові. Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

У першому матчі рівняни мали невеличке лідерство, але черкасці не відпускали суперника в рахунку, тримаючись на відстані однієї-двох атак. Наприкінці четвертої чверті "Мавпи" дістали суперника й зрівняли рахунок. Однак за три секунди до кінця пропустили прохід від Коровякова і в підсумку поступилися з мінімальною різницею – 70:68.

У другому матчі дещо інша ситуація. Баскетболісти "Рівного" мали значно комфортнішу перевагу. До середини матчу підопічні Михайла Переверзія мали перевагу понад 20 очок. Однак Едуард Скрипець ретельно попрацював із командою у великій перерві і вже в другій половині "Мавпи" чинили опір. Команда не дала суперникові збільшити різницю, а в четвертій чверті ледь не створила сенсацію. Черкасці виграли період з рахунком 27:12! Однак цього було замало для загального результату – 77:71, "Рівне" втримало перевагу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, найменша баскетбольна команда дівчат у Черкасах здобула три яскраві перемоги.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version