додому Новини Черкащина Дружина загиблого захисника з Черкащини облаштувала місце для дозвілля у пам’ять про...

Дружина загиблого захисника з Черкащини облаштувала місце для дозвілля у пам’ять про чоловіка

0

У селі Луківка на Катеринопільщині є місце біля води, де любив відпочивати загиблий захисник України — Юрій Новосад. Тепер його дружина Ольга разом з доньками відвідує їхній затишний куток без нього, водночас їй здається, що відчуває його присутність, тож вирішила у пам’ять про коханого чоловіка зробити локацію особливою. Про це розповідає сайт «Шпоялночка +»

Сьогодні тут гарна альтанка, і можна рибалити. Тут відпочиватимуть інші, згадуючи про Героя.

Часто відвідує їх спільне місце його Ольга. Тепер без нього. Лише з доньками. Це найкраще, що Юра залишив після себе. А ще це місце, біля води, де вона, здається, відчуває його присутність. Можливо, тому й захотіла зробити цю локацію особливою — в пам’ять про Юрія. До другої річниці з дня його загибелі.

Можливо люди зрозуміють важливість цього проекту дружини Ольги, і з повагою відноситимуться до її старань, не залишаючи після себе гори сміття.

‌Юрій Новосад пішов захищати країну ще коли війну називали по іншому – АТО. Після повномасштабного вторгнення він знову був одним із перших. І там, в зоні бойових дій, якщо інколи вдавалося поспати між чергових обстрілів, йому снилося те спокійне місце, у близькій серцю Луківці, і посмішки доньок і очі дружини. Він мріяв про спільний відпочинок, щоб знову разом, але без війни. Та доля вирішила інакше. Повернувся Юрій в рідне село “на щиті”. У пам’яті земляків – він назавжди Герой, що віддав життя за Україну.

Це місце було особливим для нього. Він годинами міг слухати тут тишу. Чи просто рибалити. Чи весело проводити час з дружиною та доньками. Тут відпочивала його душа. І все було б добре, якби не війна. Вона зруйнувала його плани на щасливе майбутнє.

Жителі громади дякують Ользі Новосад за нову локацію для відпочинку.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version