додому Новини Довибори в обласну раду проводитиме легендарна Козько

Довибори в обласну раду проводитиме легендарна Козько

0

Легендарна Ольга Козько знову збурила інформаційниій простір. Саме вона як голова Черкаської обласної виборчої комісії організовуватиме на Черкащині довибори в обласну раду. Про це, зокрема, свідчить Постанова про реєстрацію кандидатів у депутати Черкаської обласної ради по одномандатних виборчих округах №44 та № 45, опубліковані на сайті КВУ.

"Козько знову на арені! Організовувати довибори, рахувати голоси і оголошувати переможця буде найвідоміша черкаська фальсифікаторка виборів", – прокоментував у Facebook постанову голова Комітету виборців України в Черкаській області Максим Михлик.

Як відомо, довибори в Черкаську обласну раду відбудуться 31 серпня в Каневі та Золотоноші.

Як зазначає "Прочерк", Ольга Козько була головою окружної виборчої комісії № 194 на виборах 28 жовтня 2012 року, коли не змогла провести засідання ОВК в ситуації більш ніж очевидної переваги (майже 12 тисяч голосів) кандидата від опозиції Миколи Булатецького та визначити переможця. У результаті, як пишуть ЗМІ, "своєрідної поведінки" Ольги Іванівни (ховала печатку та ключі від сейфу, де лежали протоколи, а потім намагалася взагалі винести їх з ОВК) округ потрапив до числа проблемних. Ольга Козько спочатку поповнила ряди членів ОВК за квотою фракції Партії регіонів. Не пройшло й місяця, як вона різко змінила політичні погляди і 13 вересня 2012 року стала головою ОВК як представниця Політичної партії "Союз анархістів України".

На повторних виборах 2013 року увійшла до складу ОВК № 194 вже від політичної партії "Народна ініціатива" і знову стала головою комісії. Однак 28 жовтня 2013 року Центрвиборчком за поданням партії "Народна ініціатива" припинив повноваження голови окружної виборчої комісії з виборів до Верховної Ради №194 Ольги Козько. Новим головою ОВК №194 призначили Михайла Пунька (1971 р.н.).

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version