додому Новини Додому зі сходу повернувся загін правоохоронців (ВІДЕО)

Додому зі сходу повернувся загін правоохоронців (ВІДЕО)

0

Учора в актовому залі Управління внутрішніх справ України в Черкаській області відбулися урочистості з нагоди повернення зведеного загону правоохоронців, які були задіяні для забезпечення охорони громадського порядку в зоні проведення антитерористичної операції.

Під час привітання начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар зазначив, що третя липнева зміна для міліціонерів, які перебували у гарячих східних точках, була чи не найважчою за увесь період антитерористичної операції.

– Хочеться надіятись, що проведена четверта ротація буде останньою і тероризм на сході нашої країни буде подолано. Проте зараз частина наших товаришів знову відбули на відповідальні рубежі Луганщини та Донеччини нести бойове чергування. Більшість з них вже несли там службу, тож мають великий досвід, як потрібно діяти в складних фізичних та психологічних ситуаціях, і ми віримо, що наші колеги не підведуть, – зазначив начальник обласної міліції.

Міліціонери, що повернулися додому, отримали з рук начальника УМВС подарункові годинники та цінні подарунки. Крім того, їх нагородили Почесними грамотами облдержадміністрації та Почесними грамотами обласної ради.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version