додому Новини До "Черкаських Мавп" повертається центровий (ФОТО)

До "Черкаських Мавп" повертається центровий (ФОТО)

0

"Черкаські Мавпи" продовжують комплектацію команди на новий сезон, повідомляє прес-служба клубу. Черкаську команду підсилив центровий Ігор Чумаков (1990 р.н.; 208 см).

Чумаков прекрасно відомий черкаській публіці, Ігор провів у формі нашого клубу два хороші сезони (2013-2014 та 2014-2015 рр.). Рік тому Чумаков завершив чемпіонат у складі черкасців, маючи у своєму активі 12.2 очок та 4.7 підбирань у середньому за гру, що робило центрового одним із лідерів команди.

Свій минулий сезон Чумаков провів за кордоном. Першу частину сезону Ігор провів у Польщі, де захищав кольори люблінського "Старту". У головному польському чемпіонаті Чумаков добував 8.6 очок та 4.2 підбирань у середньому за гру. Другу частину минулого сезону Ігор відіграв в Австрії, виступаючи за "Furstenfeld" (6.3 очки, 4.2 підбирання).

Свою професійну кар’єру український бігмен розпочав у "Донецьку", з яким вигравав регулярку Суперліги (2010-2011). У тому сезоні він ставав фіналістом чемпіонату та фіналістом Кубка України. Окрім того, Чумаков виступав за МБК "Миколаїв" та "Ферро-ЗНТУ".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" в складі збірної України обіграли Францію.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version