додому Новини До Черкас із візитом завітав Анатолій Гриценко

До Черкас із візитом завітав Анатолій Гриценко

0

14 лютого лідер "Громадянської позиції", екс-міністр оборони та викладач Києво-Могилянської академії Анатолій Гриценко відвідав Черкаси. В обласному центрі він прочитав лекцію студентам, зустрівся із партійним активом та відповів на важливі запитання журналістів.

Відомий політик розповів студентам Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького про основні загрози безпеки України. Анатолій Гриценко окреслив те, що держава не виконує свої функції безпеки та справедливості, еміграцію українських громадян закордон задля більших заробітків, величезний обсяг зовнішньої заборгованості, фактор російської агресії та панування олігархату.

Вже під час зустрічі з активом, з-поміж основних питань, які обговорювали були: система оподаткування підприємців, розвитку осередків партії, питання децентралізації, а саме – передачі земель об’єднаним територіальним громадам.

Анатолій Степанович заявив, що балотується у Президенти, щоб плідно працювати для народу та зробити все для того, аби, перш за все, завершити війну на Сході та підняти країну з колін.

Насамкінець Анатолій Гриценко подякував за відверту розмову, бажання діяти та міцну підтримку своїх прихильників і однодумців на Черкащині.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат написав заяву у вищі органи на "зелених чоловічків" та поліцейських.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version