додому Новини Кримінал Термін ув’язнення присудили чиновнику, який завдав Черкаській міській раді збитків на понад...

Термін ув’язнення присудили чиновнику, який завдав Черкаській міській раді збитків на понад 4 млн грн

4
ґрати тюрма

Начальника одного з управлінь Черкаської міської ради засуджено до 4 років позбавлення волі за зловживання службовим становищем, що завдало Черкаській міській раді збитків на суму понад 4 млн грн. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

Встановлено, що в 2019 році, виконуючи обов’язки директора одного з департаментів міської ради, посадовець уклав договір з Товариством з обмеженою відповідальністю на надання послуг з прибирання вулиць. Порушуючи законодавство про публічні закупівлі, він уклав додаткову угоду до договору, в якій умисно не вніс зміни, що зменшили б ціну на суму ПДВ.

Ці дії призвели до завищення вартості наданих послуг. Суд визнав посадовця винним за частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України. Окрім ув’язнення, суд призначив йому штраф у розмірі 17 000 гривень і позбавив права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування строком на 2 роки.

4 КОМЕНТАРІ

  1. Нет слов одни матюки, украл 4 ляма дали 4 года без конфискации, выйдет по удо и дальше воровать!!!! Другой украл в магазине на пожрать с голоду дали 7 лет. Я в акуе от этой судовой системы!!!!!

  2. “Засудили одного чиновника, яркий будучи начальником одного з департиментів… ” Для чого цей висер ? Або називайте фамілію і департимент, або ідіть на х.й, бо коли не можна перевірити, то може і не засудили, може відкупився. Інформація ні про що. Ну як завжди на цьому каналі. Ніби і написали, але нічого не повідомили !

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version