додому Новини Для черкаських атовців зарезервували понад 2 тисячі га землі

Для черкаських атовців зарезервували понад 2 тисячі га землі

0

На території Черкащини землевпорядники зарезервували для учасників антитерористичної операції 262 масиви загальною площею 2 331,17 га. Найбільше такої землі в Городищенському (351 га), Корсунь-Шевченківському (267 га), Лисянському (232 га), й Маньківському (216 га) районах.  Про це повідомили у прес-службі головного управління Держгеокадастру у Черкаській області.

Відтак, зарезервовані на Черкащині землі можуть бути використані для різних потреб. Із загальної кількості найбільше землі – 215 масивів загальною площею 2,1 тис. га – призначено для ведення особистого селянського господарства. Для садівництва в запасі для АТОвців є 12 земельних масивів загальною площею 104 га. Ще 86,6 га можуть надати для будівництва житлових будинків і господарських споруд.

Військовослужбовці, які вирішили отримати землю, можуть ознайомитися з інформацією про вільні ділянки в графічному атласі на офіційному веб-сайті Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області. Матеріали про землі розміщені у відкритому доступі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, цього літа на Черкащині планують оздоровити майже 2 тисячі дітей атовців.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version