додому Новини Дитячий майданчик, що ділить територію з рестораном, відремонтують

Дитячий майданчик, що ділить територію з рестораном, відремонтують

0

Ресторан на Митниці не має дозвільних документів на встановлені альтанки. Дитячий майданчик, що страждав від відвідувачів закладу, мають відремонтувати. Такий висновок зробила спеціально створена комісія. Про це повідомляють у прес-службі ОДА.

Спеціалісти управління інспектування Департаменту архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради склали акт за результатами перевірки. Згідно документу, "прилегла та закріплена територія до річкового вокзалу та кафе "Стара пристань" перебуває в належному стані". Однак, комісія виявила, що тимчасові споруди (альтанки) на літньому прилеглому майданчику встановлені без відповідних дозвільних документів.

За фактом порушення статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення складено протокол та передано на розгляд адміністративної комісії. А організацію, яка утримує на балансі дитячий майданчик, зобов’язано терміново пофарбувати та відремонтувати його.

Нагадаємо, черкасець у соцмережі поскаржився на новий ресторан біля Річкового порту, який засмічує дитячий майданчик.  Це питання порушив і черкаський депутат Микола Кудрявцев. На своїй сторінці у Facebook він повідомив, що підготував запит, що стосується відновлення дитмайданчика.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version