додому Новини "Дирекція парків" виготовила креативні календарі до Дня журналіста (ФОТО)

"Дирекція парків" виготовила креативні календарі до Дня журналіста (ФОТО)

0

До дня журналіста директор КП "Дирекція парків" Олександр Радуцький креативно привітав черкаських акул пера.

За увагу журналістів до подій, пов’язаних із парками та скверами міста, він відзначив 27 редакцій. Для кожної підготували грамоту з номінацією. Так, за журналістську професійність нагородили корпункт каналу ICTV, цікаві новини – ТРК "ВІККА", лаконічність – газету "Акцент", оперативність – інтернет-видання "Прочерк", Громадському ТБ у Черкасах віддали номінацію "Амбіціфний старт", "Антені-плюс" – "Вічну опозицію" тощо.

Крім того, сюрпризом для присутніх медійників стали подаровані "Дирекцією парків" календарі. На них – добірка світлин провідних черкаських журналістів. Щоправда, отримати свої презенти в залі змогли не всі, оскільки на святі була присутня лише частина журналістської братії. Проте Олександр Радуцький пообіцяв, що днями їх отримають усі нагороджені.

– У черкаської журналістики є своє обличчя. Це професійні, молоді та креативні люди, з якими приємно працювати, – зазначив Олександр Радуцький. – Саме тому ці обличчя ми вирішили втілити в настінному календарі, аби він став окрасою кожної редакції та приємним спогадом про цьогорічне свято.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version