додому Новини Розваги Діджей та йога: у Черкасах провели унікальний благодійний захід (ВІДЕО)

Діджей та йога: у Черкасах провели унікальний благодійний захід (ВІДЕО)

0

Приємно і з користю провели час на благодійному занятті проєкту “Діджей та йога”. Зібрані кошти організаторки адресують на потреби ЗСУ. Повідомляє власний кореспондент ВІККА

Святослава переїхала до Черкас із Білорусі. Тут не лише створила сім’ю, але й заснувала творчий тандем. 

СВЯТОСЛАВА САХАРОВА, ДІДЖЕЙКА 

Гармоничний симбиоз двух дивчин переклався на дует диджей і йога.

Напарниця Святослави — черкащанка Софія. Майстер спорту зі стрільби з лука, а також — тренерка із йоги. Свої вміння дівчата поєднали в єдиний проєкт: заняття з йоги під музику. Спільній справі вже півтора року. 

йога Софія Новіцька

СОФІЯ НОВІЦЬКА, ТРЕНЕРКА З ЙОГИ 

Людям зайшло і ми почали на постійній основі таке робити. Зробили навіть студію, де навчаємо йоги, діджеїнгу разом спільно.

Софія пояснює: йога дає змогу зміцнити своє тіло і при цьому ставитися до нього бережно. А під музику виконувати вправи ще приємніше. 

СОФІЯ НОВІЦЬКА, ТРЕНЕРКА З ЙОГИ 

І розтяжка, і вправи для суглобів, і силові вправи. Тож для здоров’я це дуже класна штука. Мені вона допомогла позбутися болів у спині. Тому люди до нас приходять із запитами покращити своє здоров’я, своє самопочуття. Це дуже безпечний вид фітнесу.

діджей Святослава

Діджейка Святослава додає: відвідувачам подобається магічна атмосфера, яка виникає у поєднанні йоги та музики.

СВЯТОСЛАВА САХАРОВА, ДІДЖЕЙКА 

Граю з професійною діджей-станцією. Якщо у нас мобільний захід – з комп’ютером та контролером. Контемп, аетнік хаус, інді денс, афро хаус. Різна музика, від спокійної релаксуючої, від шуму моря до чогось інтенсивного, з вокалом, дехто іноді навіть підспівує. 

YouTube video player

Цього разу дівчата провели благодійне заняття під відкритим небом. Всю оплату відправлять до благодійного фонду “Тихо”, який забезпечує українських військових. Такий збір проводять уперше, але у планах повторити. Інесса вважає поєднання йоги, музики та донатів ідеальним. 

ІНЕССА, ВІДВІДУВАЧКА ЗАНЯТТЯ

Фізичну активність люблю, люблю щось різне пробувати. З найцікавішого це мабуть пілон, кільце, важка атлетика. Йога це щось про розмову зі своїм тілом, з собою. І заспокоєння.

Олеся Омельченко, Геннадій Ємельянов, ТЕЛЕКАНАЛ ВІККА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version