додому Новини Дешево й сердито: черкащанин удома виготовляв і збував фальсифікований алкоголь (ФОТО)

Дешево й сердито: черкащанин удома виготовляв і збував фальсифікований алкоголь (ФОТО)

0

В рамках операції "Акциз-2017" співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області встановлено жителя м. Черкаси, який за місцем свого проживання незаконно виготовляв та збував фальсифіковані алкогольні напої, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Черкаській області.

Процес виготовлення алкоголю відбувався кустарним способом в антисанітарних умовах. Змішування спирту з водою здійснювалося "на око", навіть без дотримання міцності у 40 градусів, з використанням брудних побутових ємностей та резервуарів.

Ціна отриманого у такий спосіб фальсифікату становила 20 гривень за півлітрову пляшку.

За фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів слідчим управлінням фінансових розслідувань розпочато кримінальне провадження.

Під час обшуку домоволодіння, яке використовувалось для здійснення незаконної діяльності, було виявлено та вилучено сировину (етиловий спирт), готову продукцію, порожню пластикову тару та обладнання для виготовлення фальсифікату (ємності, шланги та лійки). Вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей оцінено у 145 тисяч гривень. Вилучене майно передано на відповідальне зберігання. Слідство триває.

Як повідомляв сайт vikka.ua, електроопора допомогла патрульним впіймати нетверезого водія-втікача.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version