додому Новини Депутати хочуть обмежити рух вантажівок у Черкасах

Депутати хочуть обмежити рух вантажівок у Черкасах

0

Після реконструкції в’їздів до м. Черкаси з боку вулиці Смілянської та дамби весь транзитний транспорт почав рухатися вулицями Сумгаїтською та 30 років Перемоги. Жителі Південно-Західного району почали скаржитися на постійний шум та гуркіт від вантажних автомобілів, які здебільшого проходять через місто транзитом. Про це на сесії 7 червня повідомив лідер Партії вільних демократів, депутат Черкаської міської ради Олександр Згіблов.

За його інформацією, щодня через Черкаси проїжджає близько 500 вантажних автомобілів, 2/3 з яких рухаються через Південно-Західний район. Тому депутат запропонував розглянути можливість із встановлення необхідних обмежувальних знаків по вулиці 30 років Перемоги, Сумгаїтській та Руставі, які б забороняли проїзд транзитного транспорту більше 20 тонн.

Крім цього, на думку депутата, необхідно розробити схему проїзду через об’їзну, що проходить за містом в районі Геронимівки, а також встановити на в’їздах у місто з боку вулиці Смілянської та Сумгаїтської вагових комплексів, на яких зважуватимуть лише транзитний автотранспорт, а порушників, які перевозитимуть вантажі більше норми, штрафуватимуть.

"На наше переконання, таким чином ми зможемо поповнити міський бюджет", – додав Олександр Згіблов.

Його пропозицію підтримав 31 депутат. Проти проголосував лише один депутат Павло Карась.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на автодорогах Черкащини ввели сезонні обмеження руху для вантажівок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version