додому Новини Депутати просять Раду не забирати в міста кошти із акцизного збору (документ)

Депутати просять Раду не забирати в міста кошти із акцизного збору (документ)

0

На останній сесії міської ради депутати звернулись до Верховної Ради України з проханням не позбавити територіальних громад частини надходжень акцизного податку та відхилити відповідні норми проекту Закону України.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

Як пояснила директор департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Наталія Джуган, профільний комітет ВРУ розглянув проект Закону, який передбачає позбавлення бюджетів місцевого самоврядування 50 % акцизного податку з роздрібної реалізації нафтопродуктів, скрапленого газу, речовин, що використовуються як компоненти моторних палив.

"При затвердженні бюджету міста Черкаси на 2015 рік Черкаською міською радою частину надходжень акцизного податку спрямовано на утримання, поточний та капітальний ремонт вулиць та доріг. Крім цього перерозподіл між місцевими бюджетами акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі нафтопродуктів та іншого палива призведе до вилучення ресурсу із вже затверджених місцевих бюджетів та неможливості виконання власних повноважень в майбутньому", – зауважує Наталія Джуган.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version