додому Новини Черкащина Депутата у Черкасах облили кров’ю (Відео)

Депутата у Черкасах облили кров’ю (Відео)

0

Депутата Черкаської міськради від фракції "Самопоміч" Олексія Романова перед засіданням облили кров’ю. Зробили це на сходах будівлі, де триває депутатське засідання.

Про це пише "Суспільне".

"Виходив у коридор. "Свободівська" молодь накинулась, облила мене кров’ю, з криками, що я замовив їх "братіка". На питання "Хто їх брат?" вони не відповіли, але я так розумію, що це Юрій Ботнар. Я запитав у них – звідки такі свідчення, що я його замовляв? На що вони відповіли, що "Це покаже суд". Я йому сказав, що якщо покаже суд, то тоді ми будемо з вами розмовляти. Так як вони себе поводять, як шакали, які нападають з-за кутка. Мені нема чого приховувати, я нікуди не дівався, там дуже складна справа, результати якої, я думаю, будуть не скоро. Вона заплутана", – повідомив у коментарі журналістам Олексій Романов.

На запитання про те, хто це зробив, депутат відповів що це представник молодіжного крила, якого звати Артем. Судячи з відео, яке опублікував Вадим Мазніченко, це представник "свободівців" Артем Декалюк.

На питання чи буде якось на це реагувати, Романов відповів, що ні.

Нагадаємо, що раніше "свободівець" Юрій Ботнар, якого "викрадали", повідомив, що Романов входить до списку осіб, яких він підозрює в організацію його замовного вбивства.

Обережно, у відео присутня ненормативна лексика

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, фейкова "Слуга народу" в Черкаській міській раді припинила існування.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version