додому Новини Депутата підозрюють у корупції. Він вважає, що просто став для когось "кісткою...

Депутата підозрюють у корупції. Він вважає, що просто став для когось "кісткою в горлі"

0

Депутата Черкаської міської ради, що очолює земельну комісію, Богдана Колядка Служба безпеки України звинувачує в корупційних діяннях.

Про це сам Колядко повідомив у Facebook.

"Виходжу в п’ятницю із 206-го кабінету мерії, де засідала містобудівна рада. Мене зустрічають троє чоловіків. Представляються працівниками СБУ. Кажуть, що я маю підписати протокол, за яким мене звинувачують у "корупційних діяннях". "Обґрунтування" таке: я, мовляв, не попередив міського голову чи секретаря міськради про те, що на земельній сесії будуть розглядати мої питання", – написав депутат.

"За логікою СБУ, я, будучи депутатом, лобіюю свої приватні інтереси. На цю тему я раніше неодноразово висловлювався. І люди, які закидали мені подібні речі, вислухавши мої аргументи, потім ще й вибачались. За "наїзд". Для тих, хто не в темі, повторюсь: я – не чиновник. І за свою депутатську роботу не отримую ні копійки. Тому про які корупційні діяння може йти мова?" – обурився народний депутат від "УДАРу".

Він також нагадав, що депутатом Черкаської міської ради став улітку 2014-го року, тоді як договори на оренду землі (Колядко є підприємцем, – vikka.ua) отримав ще 2009-го, оформивши їх на 5 років.

"Відповідно до вимог закону, за 90 днів до закінчення терміну дії таких договорів, підприємець зобов’язаний звернутися до міськради з питанням щодо поновлення дозволів. Що я і зробив. Через події, які відбувалися у країні, міськрада не займалась розглядом цих договорів ледь не півтора року. Увесь цей час я чекав їх розгляду, сплачуючи орендні платежі до міського бюджету. Коли на розгляд земельної комісії ці документи таки надійшли, я сам проголосував проти погодження мого проекту, тобто проти поновлення мені договорів. Члени комісії озвучили пропозицію, відповідно до якої я маю оформити паспорти прив’язок на об’єкти. І я з такою позицією погодився", – написав Колядко.

Також він наголосив, що протокол, складений працівниками СБУ, підписати він відмовився, оскілки він був "непрофесійним".

"Там купа неточностей і суперечностей. Наприклад, мене називають власником фірми, до якої я давно не причетний. Свідки, яких привели з собою СБУшники, підписались під тим, що я відмовився підписувати згаданий протокол. Мої пропозиції зателефонувати депутатам, що були на тій земельній сесії, чи громадським активістам, які свого часу закидали мені лобіювання інтересів, а потім вибачались за неправоту, проігнорували", – додав Колядко.

Він також припустив, що "для декого є немов кісткою в горлі".

"Та обурює і моральний бік питання: невже у країні, де йде війна і щодня гинуть наші хлопці, у Служби безпеки немає більш нагальних питань, аніж протоколи по Колядку з безглуздими звинуваченнями, які просто на голову не налазять?!" – зазначив депутат.

Нагадаємо, раніше Богдан Колядко заявляв, що його "замовили". Міський обранець почав отримувати на телефон провокаційні СМС-повідомлення від невідомих осіб.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version