додому Новини Кримінал Депутата Чигиринської міськради від забороненої партії «ОПЗЖ» затримали під час спроби перетину...

Депутата Чигиринської міськради від забороненої партії «ОПЗЖ» затримали під час спроби перетину кордону

0

Під час спроби нелегального перетину кордону України зі Словаччиною було затримано депутата Чигиринської міської ради від забороненої партії «ОПЗЖ». Про це повідомляє пресслужба Управління СБ України в Черкаській області.

Служба безпеки України вже в березні цього року повідомила посадовцю про підозру за виправдовування воєнних злочинів рф та заперечення збройної агресії проти України. З початку повномасштабного вторгнення фігурант публічно підтримував політику кремля, поширюючи ворожі наративи серед оточення.

Обвинувачений надсилав дезінформацію колишньому нардепу від заборонної «Партії регіонів» Володимиру Олійнику, який переховується в рф, дискредитуючи українських військових.

Перебуваючи під нічним домашнім арештом, він спробував втекти за кордон, але був затриманий при спробі перетину українсько-словацького кордону. Суд обрав йому посилений запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт з електронним засобом контролю.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version