додому Новини День міста Черкаси святкують по-спортивному (ФОТО)

День міста Черкаси святкують по-спортивному (ФОТО)

0

Сьогодні о 12:00 у Долині троянд стартував утретє поспіль "Ярмарок спорту-2014". Перед цим від Замкового узвозу видатні спортсмени міста пройшли ходою.

За словами міського голови Черкас Сергія Одарича, цьогоріч День міста недарма присвячений темі спорту – в умовах військової агресії з боку Росії черкасці мають бути готові захищати своє місто та свої родини.

Під час заходу черкащани вшанували пам'ять про загиблих захисників України хвилиною мовчання.

– На жаль, коли в нашій країні розпочалися економічні негаразди на початку 90х років, увага до спорту була дещо зменшена. Але мені приємно, що 7 років тому спорт розпочав свій активний етап відновлення: почали відновлюватися Палац спорту, розквітла наша школа з веслування, почали з’являтися нові футбольні поля тощо. 2007 року десятки чемпіонатів України з різних видів спорту оселилися у Черкасах, – розповів зі сцени Одарич. Опісля він додав, що значний внесок у це зробив Олег Петренко, який на той час очолював профільний комітет, а зараз є добровольцем батальйону "Азов".

Олега Петренка Одарич охарактеризував як людину, завдяки якій у 2008 році спортивні журналісти визначили Черкаси як "найспортивніше" місто в Україні.

Сам доброволець "Азову" зі сцени зазначив, що подібні заходи дозволяють черкащанам побачити, скільки в місті є успішних спортсменів.

– Сьогодні, як ніколи, країні потрібні сильні та здорові люди для того, щоб захищати свої країну, місто, родину, – зазначив Олег Петренко, відкриваючи ярмарок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version