додому Новини Дачу черкащанки обікрали її ж сусіди

Дачу черкащанки обікрали її ж сусіди

0

До чергової частини Канівського відділення поліції звернулась 61-річна жителька міста Черкаси, інформують у ГУ НП в Черкаській області. Жінка розповіла, що її дачний будинок в одному із сіл району обікрали. Невідомі зламали замок до дверей та викрали 90 метрів сітки-рабиці, металеві труби, 3 електродвигуни та звукову колонку до DVD. Сума завданих збитків становить близько 3 000 гривень.

Правоохоронці опитали сільських мешканців та перевірили пункти прийому металобрухту на одному із яких вони виявили частину викрадених речей у заявниці. Працівник пункту надав опис підозрюваних. Проведеними заходами поліцейські встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетні 19-ти та 29-річний жителі цього ж села.

У відділенні поліції чоловіки розповіли, що під час спільного розпивання оковитої, вирішили обікрасти домівку сусідки, яка рідко приїздить до села. Вночі зламали замок на вхідних дверях та винесли 90 метрів сітки-рабиці, металеві труби, 3 електродвигуни та звукову колонку до DVD.

Слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин, який пограбував студентку, відповість перед законом.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version