додому Новини Чорний кіт та рудий пес отримують "допомогу" від черкаських депутатів (ФОТО)

Чорний кіт та рудий пес отримують "допомогу" від черкаських депутатів (ФОТО)

0

Допомога від черкаських депутатів не обмежується депутатським фондом: вони діляться добром навіть із власного столу. Так вони підгодовують безпритульних тварин, які прибилися до їхніх будинків та майже щодня чекають від слуг народу смачних гостинців.

"Цей чорний кіт (на фото. – Ред.) кожного дня приходить під балкони нашої багатоповерхівки і чекає смачного гостинця. Коли вигляну, тихеньким "мяу" скаже, що я вже тут, пора кидати сніданок чи вечерю. Швиденько перекусивши, він зникає у невідомому напрямку", – поділився історією у Facebook депутат Черкаської міськради від "Блоку Петра Порошенка" Ігор Кіта та закликав небайдужих людей підкормлювати безпритульних тварин, особливо в холодну пору.

А в депутата від Партії вільних демократів Альони Цегвінцевої є вірний рудий пес, який також приходить до її дому по "допомогу".

"До мого будинку приходить рудий патлатий пес. Його сніданок розпочинається, коли я йду на роботу, виношу йому смачненьке. Великим здивуванням був випадок, коли він мене чекав біля зупинки, як їхала з роботи", – розповіла депутат.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на безпритульних тварин черкаська влада витратить понад 800 тис. грн.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version